Powered by Blogger.

Artis Melayu tak kisah tayang separuh payudara demi lakonan !!!


Artis Melayu tak kisah tayang separuh payudara demi lakonan !!!| Pelakon kontroversi, Lana Nordin akui tidak kisah jika imejnya yang menampakkan sebahagian lurah buah dada terdedah di dalam filem Pontianak Vs Orang Minyak telah dieksploitasikan oleh pengarahnya, Afdlin Shauki.

Malah, Lana Nordin yang juga dikenali sebagai Pamela Anderson Malaysia itu memberitahu dia melihat senario itu sebagai satu kerjasama win win situation kerana sudah lama dia teringin untuk bekerjasama dengan pengarah tersebut dan buat pertama kalinya dia juga berpeluang berlakon di dalam sebuah filem komedi.

“Jika benar Afdlin ingin mempergunakan diri saya, begitu juga dengan saya, kerana tawaran yang saya terima ini sangat baik dan saya mempergunakan tawaran ini untuk menonjolkan watak saya sebagai pelakon komedi buat pertama kalinya.

“Terus-terang, pada mulanya saya agak ragu-ragu juga hendak berpakaian sebegitu ketika penggambaran tetapi Afdlin Shauki meyakinkan saya semuanya akan berjalan dengan lancar dan kebetulan Lembaga Penapisan Filem (LPF) juga melepaskan babak saya. -Murai.com

P/S: Pamela Anderson pekebendenya..haha.. Ini lah yang jadi pada rakyat Malaysia yang terlalu Updated..Bila kenyataan dikeluarkan macam nie maknanya beliau jahil dan tidak faham hukum dalam Islam..Moga2 beliau insaf dan kembali ke pangkal jalan, aku pun nak komen lebih2 aku bukannya Ustaz tapi tahulah sikit-sikit..

Satu hal lagi mana Pertubuhan yang katanya nak bela Melayu dan Islam, Jabatan Agama aku tengok tiada yang mengeluarkan kenyataan lagi, sekurang-kurangnya nasihat laa sikit..hehe 

Kalau bersangkut paut dengan politk cepat-cepat keluarkan kenyataan biar pun perkara itu tidak sahih..Dunia2...Aku Lepok kanggg demi lakonan !!!

http://www.kakisembang.com/2012/11/artis-melayu-tak-kisah-tayang-separuh.html

Artikel di Pantang Nampak

Blog Archive