Powered by Blogger.

9 PELACUR YANG PALING POPULAR DI DUNIA (9 GAMBAR)


Zahia Dehar, bekas pelacur bawah umur berketurunan Perancis


9. Lulu White

- Dia hidup pada 1900 dan berasal dari New Orleans. Dia bukan hanya pelacur malah merupakan pemilik pusat pelacuran iaitu Mahogany Hall. Dia selalu menghabiskan kerja malamnya dengan golongan atasan dan orang yang paling berkuasa.


8. Nell Gwyn

- Seorang penjual buah yang memberi layanan 'extra' untuk mendapatkan tip. Akhirnya dia berjaya menawan hati King Charles II dan dijadikan gundiknya.


7. Cora Pearl

- Dilahirkan di England pada tahun 1835. Dia menggunakan kecantikan dan bakat sosialnya untuk mencapai kegemilangan walaupun terpaksa menari bogel dan mandi telanjang dalam champagne.


6. Raquel Welch

- Dilahirkan dengan nama Jo Raquel Tejada di Chicago pada 1940


5. Marilyn Monroe

- Dia memang terkenal dengan keseksian dan kecantikannya namun ada khabar yang mengatakan dia tidak perlu bekerja keras untuk mencapai populariti. Kononnya, dia mendapat kira-kira $ 500 sehari "melepak" dengan penerbit dan pengarah dengan melakukan beberapa kerja lucah.


4. Sally Salisbury

- Memulakan 'kerjaya' di jalanan ketika masih di awal remaja di London pada abad kelapan belas dan dia tidak pernah menoleh ke belakang.


3. Calamity Jane

- Dia dikenali sebagai pengakap dan penembak India, tetapi apabila dia tidak berbuat demikian, dia akan 'tidur' dengan koboi di Fort Laramie.


2. Russell Brand

- Dia mempunyai masalah dengan dadah dan dia juga merupakan escort man iaitu 'pengiring' atau 'pendamping' sebagai kerja part time. Pernah berkahwin dengan Katy Perry tetapi kini mereka sudah bercerai.


1. Aspasia

- Pelacuran yang paling popular di Athens dan hanya melayan serta meniduri orang atasan yang terkenal saja.

Artikel asal: lazypalace.com

http://jennykaleyn.blogspot.com/2012/09/9-pelacur-yang-paling-popular-di-dunia.html

Artikel di Pantang Nampak

Blog Archive